Bilbao sagādā Valensijai jau trešo neveiksmi, Madrides atlēti neiesit pret "Espanyol"

Bilbao triumfs pār Valensiju

Šodien, Spānijas futbola čempionāta "La Liga" trešajā kārtā Bilbao "Athletic" komanda sasniedza savas pirmās uzvaras prieku, ar rezultātu 1:0 apspēlējot Valensijas "Valencia". Šī uzvara ne tikai nodrošināja Bilbao komandai vērtīgus trīs punktus, bet arī ļāva tai pacelties uz augstāku vietu turnīra tabulā.

Valensijas neveiksmes turpinās

Savukārt Valensija turpina piedzīvot neveiksmes, jo šī bija jau trešā zaudējumu sērija sezonā. Komanda ir jaunās sezonas sākumā piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas, kas rada bažas par komandas snieguma kvalitāti un trenera stratēģiju. Valensijas fani cer, ka tuvākajās spēlēs komanda atradīs risinājumus, lai izsisties no šīs krīzes.

Madrides atlēti cīnās pret "Espanyol"

Interesanti, ka Madrides "Atlético" šajā kārtā nespēja nodrošināt uzvaru pret "Espanyol", noslēdzot spēli ar neizšķirtu rezultātu. Šis rezultāts liecina par spēcīgu konkurenci čempionātā un par to, cik svarīga ir katra spēle šajā cīņā par augstākām pozīcijām turnīra tabulā.

Kopējais turnīra skatījums

Ar Bilbao "Athletic" un Valensijas spēli, kā arī Madrides "Atlético" neizšķirto, "La Liga" turnīrs turpina pierādīt, ka šī sezonā konkurence būs spraiga un neparedzama. Komandas, kuras šobrīd cīnās par saviem mērķiem, būs jāstrādā vēl vairāk, lai iegūtu labus rezultātus un paceltos augstāka līmenī. Fani ar nepacietību gaida nākamās spēles, kas solās būt aizrautīgas un dramatiska.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas