"Bildes" atsākas ar blūza koncertuMūzika
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 22:00
  • NRA
  • 6

"Bildes" atsākas ar blūza koncertu

Festivāls “Bildes” atsākas ar emocionālu koncertu

Šo trešdien, 23. oktobrī, mūzikas namā “Daile” tiks atsāktas festivāla “Bildes” aktivitātes ar īpašu blūza koncertu. Šis pasākums solās būt neaizmirstams un piesaistīs gan blūza mūzikas entuziastus, gan tos, kuriem vēl tikai jāatklāj šī žanra burvība.

Leģendāri mākslinieki un jauni talanti uz skatuves

Koncertā uzstāsies gan leģendāri Latvijas blūzmeņi, kuri jau gadiem ilgi priecē klausītājus ar savu muzikālo sniegumu, gan jauni un daudzsološi talanti. Šī daudzveidība piedāvā unikālu iespēju klausītājiem iepazīt gan tradicionālos blūza skaņdarbus, gan jaunas interpretācijas un oriģinālkompozīcijas.

Pasākuma vadītājs – Jānis Bukums

Koncertu vadīs pazīstamais mūziķis un pasākumu vadītājs Jānis Bukums, kurš ar savu harizmu un pieredzi spēs radīt patīkamu atmosfēru. Viņa klātbūtne noteikti veicinās pasākuma kvalitāti un bagātinās kopējo muzikālo pieredzi.

Aicinājums apmeklētājiem

Neatkarīgi no tā, vai esat kaislīgs blūza mūzikas fans vai tikai sākāt savu ceļojumu muzikālajā pasaulē, šis koncerts sola kaut ko katram. Apmeklējiet festivālu “Bildes” un piedzīvojiet brīnišķīgas muzikālās emocijas! Iegādājieties biļetes laicīgi, lai nodrošinātu savu vietu šajā izcilajā pasākumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas