Biļinskai vārtu guvums, Filipsonei neveiksmīga cīņaFlorbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Biļinskai vārtu guvums, Filipsonei neveiksmīga cīņa

Luīze Biļinska izcili turpina sniegumu

Zviedrijas sieviešu florbola čempionātā otrajā stiprākajā līgā Luīze Biļinska atkal parādījusi savas izcilās prasmes, gūstot kārtējos vārtus. Viņas rezultatīvā spēle turpina apstiprināt viņas statusu par vienu no līgas izcilākajām spēlētājām, un fani ar nepacietību gaida katru viņas spēli.

Janai Filipsonei grūtā cīņa vārtos

Savukārt Janai Filipsonei šis turnīrs bijis daudz izaicinošāks. Vārtsardze, kurai līdz šim bija laba sezona, šoreiz piedzīvoja smagu neveiksmi, ielaidot septiņus vārtus. Šāds sniegums noteikti prasīs no viņas vēl vairāk apņemšanās un intensīvas treniņu sesijas, lai atgūtos no šīs neveiksmes.

Rezultatīvā snieguma atbalsts no Norvēģijas un Šveices

Norvēģijā florbolistes turpina izcelties ar labiem rezultātiem, un Nensija Šimkūna sarūpējusi rezultatīvu spēli, gūstot vārtus savā komandā. Šveicē Evelīnai Garbarei, diemžēl, bija daudz grūtāka diena, jo viņas komanda piedzīvoja sausā zaudējuma gadījumu, kas noteikti negatīvi ietekmēs komandas morale. Šīs nedēļas sniegums atspoguļo gan florbola skaistumu, gan izaicinājumus, kas spēlētājām jāpārvar, lai sasniegtu savus mērķus. Visas acis tagad ir pievērstas nākamajām spēlēm, kuras solās būt aizraujošas un bagātas ar notikumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas