• 2024. gada 25. jūlijs 12:26
  • TV3
  • 7

"Bite Latvija" igulda 17 miljonus eiro tīkla attīstībā

Investīcija tīkla attīstībā

"Bite Latvija" ir paziņojusi par 17 miljonu eiro ieguldījumu uzņēmuma tīkla attīstībā. Šis solis apliecina uzņēmuma apņemšanos nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumus saviem klientiem un stiprināt pozīcijas mobilo sakaru tirgū.

Jaunais posms uzņēmuma attīstībā

2024. gads iezīmē jaunu posmu “Bite Latvija” attīstībā. Pēc apvienošanās ar “Baltcom”, kas notika 1. jūlijā, “Bite Latvija” ir kļuvusi par vadošo mobilo sakaru operatoru Latvijā. Šī apvienošanās ir nenovērtējams solis, lai nostiprinātu uzņēmuma tirgus pozīcijas un paplašinātu piedāvātos pakalpojumus.

Infrastruktūras paplašināšana

Ar jaunajiem ieguldījumiem "Bite Latvija" plāno attīstīt savu 4G un 5G mobilo tīklu, kā arī uzlabot televīzijas pakalpojumus, nodrošinot plašāku klientu aparatūras izvietošanu datu centros visā valstī. Uzņēmums arī uzsver, ka tam pieder valsts mēroga optiskā infrastruktūra, kas ir būtiska efektīvas un uzticamas sakaru sistēmas nodrošināšanai.

Nākotnes perspektīvas

Paredzams, ka šie ieguldījumi ne tikai uzlabos pakalpojumu kvalitāti, bet arī palielinās “Bite Latvija” konkurētspēju tirgū. Uzņēmuma mērķis ir turpināt inovāciju ieviešanu un attīstīt jaunus risinājumus, kas atbilst mūsdienu lietotāju prasībām. "Bite Latvija" plāno būt pionieris mobilo sakaru un digitālo pakalpojumu attīstībā Baltijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas