Blūms pēc laba starta piedzīvo kritienu PK MTB XCO krosā noslēdzošajā posmāRiteņbraukšana
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Blūms pēc laba starta piedzīvo kritienu PK MTB XCO krosā noslēdzošajā posmā

Blūms izcīna vietu starp līderiem

Latvijas kalnu riteņbraucējs Mārtiņš Blūms svētdienas vakarā Kanādā notiekošajā UCI Pasaules kausa MTB XCO krosā sezonas noslēdzošajā posmā uzsāka sacensības ar lielisku ātrumu, ierindojoties starp līderiem. Jau no paša starta viņš demonstrēja augstākā līmeņa sniegumu, saglabājot soli pretī labam rezultātam.

Traģisks kritiens

Tomēr, diemžēl, Blūma cerības tika sagrautas pēc ļoti nepatīkama kritiena uz akmeņiem. Pēkšņi mainoties sacensību gaitu, viņam nācās cīnīties ne tikai ar fiziskām traumām, bet arī ar psiholoģisku spiedienu, kas šādā situācijā ir neizbēgams.

Finiša rezultāti un sezonas kopvērtējums

Neskatoties uz kritienu, Blūms finišā iebrauca 44. vietā, kas noteikti neraksturo viņa potenciālu un sezonas sasniegumus. Sezonas kopvērtējumā viņš ierindojās 28. pozīcijā, taču ir skaidrs, ka viņa sniegums ir bijis ievērojams visā sezonā.

A nākotnes cerības

Lai arī šis posms noslēdzās ar nepatīkamu pieredzi, Mārtiņš Blūms turpinās strādāt pie sava snieguma uzlabošanas un gatavosies nākamajām sacensībām. Latvijas kalnu riteņbraukšanas kopiena turpina viņu atbalstīt un ticēt viņa spējām uzlabot rezultātus nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas