BMX braucēja Stūriška neizpratnē par dramatisko kritienu, Lakučs uzsver nosvērtību šādā līmenīRiteņbraukšana/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 2. augusts 09:18
  • Delfi
  • 17

BMX braucēja Stūriška neizpratnē par dramatisko kritienu, Lakučs uzsver nosvērtību šādā līmenī

Stūriška par kritienu sacensību laikā

Latvijas BMX braucēja Veronika Monika Stūriška ir palikusi neizpratnē pēc dramatiskā kritiena, kas notika Parīzes olimpisko spēļu BMX sacensībās. Sacensību gaitā, kad Stūriška sāka justies arvien drošāk, viņa piedzīvoja negaidītu un sāpīgu kritienu, kas ietekmēja viņas sniegumu. Sarunā ar žurnālistiem Stūriška uzsvēra, ka katrs nākamais brauciens viņai deva jaunu pārliecību, taču šāda neparedzamība sportā nereti ir neizbēgama.

Lakuča viedoklis par sacensību garu

Savukārt Latvijas BMX izlases treneris Lakučs, komentējot notikušo, uzsvēra nosvērtību un psiholoģisko sagatavotību, kas ir vitāli svarīgas šāda līmeņa sacensībās. "Sacensības ir ne tikai fiziska izturība, bet arī emocionāla stabilitāte. Uzmanība un spēja saglabāt mieru ir ļoti svarīgas," viņš teica, atsaucoties uz Stūriškas sniegumu un kritienu. Lakučs uzskata, ka piedzīvotās grūtības var veicināt sportista izaugsmi un attieci uz nākamajiem izaicinājumiem.

Stūriška turpina apņēmīgi strādāt

Pēc kritiena Stūriška izteica apņēmību turpināt cīņu. "Es jūtos stiprs un gatavs nākamajiem startiem. Šādas pieredzes apliecina, domāju, ka spēšu kopt un attīstīt savu sportista garu," viņa teica. Tas ir apliecinājums tam, ka, neskatoties uz grūtībām, sportisti spēj pārvarēt šķēršļus un turpināt attīstīt savas prasmes. Hautiem ir priekšā jauni izaicinājumi un sacensības, un gan Stūriška, gan Lakučs apzinās, ka šādās situācijās būtiskākais ir saglabāt pozitīvu attieksmi un koncentrēties uz mērķiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas