BMX frīstailists Zēbolds: ir vēl daudz ko pielikt, tāpēc ar nepacietību gaidu fināluRiteņbraukšana/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 30. jūlijs 21:10
  • Delfi
  • 12

BMX frīstailists Zēbolds: ir vēl daudz ko pielikt, tāpēc ar nepacietību gaidu finālu

Sacensību priekšsēdzes pievilcība

Latvijas BMX frīstailists Ernests Zēbolds ar nepacietību gaida trešdien, kad notiks Parīzes olimpisko spēļu BMX frīstaila "park" disciplīnas fināls. Sportists atzīst, ka šis ir izcils mirklis, kurā var parādīt savas prasmes un talantu uz starptautiskās skatuves. Zēbolds ir pārliecināts, ka finālā viņš spēs izcelties un iepriecināt savus līdzjutējus.

Kā notikumi attīstās

Ernests, kurš ir viens no vadošajiem BMX frīstailistiem Latvijā, dalījās savās sajūtās par gaidāmo sacensību. Viņš uzsvēra, ka ir priecīgs par iespēju sacensties starptautiskā mērogā, tomēr uzsver arī, ka joprojām ir daudz ko apgūt. “Ir vēl daudz ko pielikt, tāpēc ar nepacietību gaidu finālu,” atzina Zēbolds.

Izaicinājumi un sagatavošanās

Zēbolds minēja, ka pēdējās nedēļas bijušas intensīvas, jo sportists ir centies sagatavoties finālam, pilnveidojot savas prasmes un tehniku. BMX frīstails ir ne tikai fizisks, bet arī garīgs izaicinājums, un Ernests ir gatavs šiem izaicinājumiem. Viņš ir izstrādājis savu stratēģiju, lai startētu pēc iespējas labāk.

Atbalsts no līdzjutējiem

Latviešu sportists atzīmēja, cik svarīgs ir atbalsts no līdzjutējiem un ģimenes. “Es jūtu, ka mani atbalsta visi, un tas man sniedz papildu spēku,” sacīja Zēbolds. Viņš cer, ka fināla laikā redzēs daudz cilvēku, kas nāks atbalstīt Latviju un viņa sportiskos centienus. Ernests Zēbolds ir pionieris Latvijas BMX frīstaila scēnā, un viņa sniegums Parīzē noteikti būs uzskatāms par brīnišķīgu pārstāvniecību Latvijas sportam. Visas acis būs pievērstas viņam trešdien, kad sāksies izšķirošais fināls.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas