"Bolt" Latvijā nobloķējis vairāk nekā 1000 pārgalvīgu autovadītājuSabiedrība
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 18:32
  • TV3
  • 4

"Bolt" Latvijā nobloķējis vairāk nekā 1000 pārgalvīgu autovadītāju

```html

Ceļu satiksmes negadījumi ar “Bolt Drive” automašīnām

Pēdējo mēnešu laikā Latvijā reģistrēti vairāki bīstami ceļu satiksmes negadījumi, kuros iesaistītas koplietošanas automašīnas no labi zināmā pakalpojuma “Bolt Drive”. Šie negadījumi ir radījuši bažas gan sabiedrībā, gan pievēršot uzmanību uzņēmuma pieejai autovadītāju uzraudzībai.

“Bolt” rīcība - apie sūdzības un riski

Lai samazinātu potenciālo negadījumu skaitu un nodrošinātu drošāku transporta pakalpojumu sniegšanu, “Bolt” ir nolēmuši veikt stingrākus pasākumus pret pārgalvīgiem autovadītājiem. Uzņēmums informē, ka kopš 2022. gada septembra no platformas izslēgti vairāk nekā 1000 lietotāju, kuri ir atkārtoti pārkāpuši drošības noteikumus.

Sabiedrības reakcija un apmierinātība

Šādas “Bolt” iniciatīvas nau palikušas bez ievērības. Lielākā daļa sabiedrības pauž atbalstu uzņēmuma lēmumam izslēgt pārgalvīgus autovadītājus, taču ir izskanējuši arī viedokļi par nepieciešamību pastiprināt uzraudzību un izvērtēt vadītāju kompetences pirms viņi iegūst pieeju pakalpojumam.

Nākotnes perspektīvas un drošība uz ceļiem

Kā norāda “Bolt”, uzņēmuma mērķis ir ne tikai izslēgt bīstamus autovadītājus, bet arī veicināt drošības kultūru uz Latvijas ceļiem. Plānots, ka turpmāk tiks ieviesti vēl stingrāki kritēriji un tehnoloģiskās inovācijas, lai pasargātu gan pasažierus, gan citus ceļu satiksmes dalībniekus no iespējamiem riskiem. ```

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas