Bostonas "Celtics" titula aizstāvēšanu sāks ar mājas spēli pret "Knicks"

Bostonas "Celtics" jaunā sezona klāt

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunā sezona tuvojas, un Bostonas "Celtics" ir gatavi sākt savu titula aizstāvēšanu. Sezona oficiāli sākas 22. oktobrī, un visi acis būs pievērstas leģendāram "TD Garden" stadionam, kur tiks atklāta ne tikai sezona, bet arī aizsardzība par noslēgto čempionu sezonu.

Čempionu sveikšana pirms spēles

Pirms spēles pret Ņujorkas "Knicks", Bostonas komanda rīkos ceremoniju, kurā tiks uzvilkts viņu čempionu baneris pie griestiem. Šī tradīcija ir nozīmīgs brīdis jebkurai komandai, kas izcīnijusi NBA titulu, un šoreiz tas būs īpaši emocionāli, jo tas notiks pirms spēles pret Kristapa Porziņģa bijušo komandu.

Spēles priekšvēsture un sagaidāmās emocijas

Spēlē pret Ņujorkas "Knicks" gaidāmas lielas emocijas, jo šī komanda jau ilgstoši ir Bostonas "Celtics" vietējā rivāls. Līdz ar to, fanu atbalsts būs milzīgs, un gaisotne stadionā solās būt elektrizējoša. Tiek prognozēts, ka neskatoties uz spēles sākumu, pirmajās minūtēs būs izteiktas emocijas par čempionu titula aizstāvēšanu.

Porziņģis un "Knicks" – māksla atgriezties

Kristaps Porziņģis, kurš nesen pievienojies Bostonas "Celtics", spēlējis Ņujorkas "Knicks" komandā, un viņa atgriešanās pret bijušo komandu noteikti būs viens no vakara centrālajiem momentiem. Vai viņš spēs demonstrēt savu labāko sniegumu, un kādu viņa pienesumu varam gaidīt, ir jautājumi, uz kuriem visi gaida atbildes.

Latvijas basketbola fanu atbalsts

Latvijas basketbola fani ar nepacietību gaida šo spēli, un daudzi cer uz iespēju noskatīties Porziņģa izpildījumus pēdējo gadu vadošajā komandā. Būs interesanti redzēt, kā viņš iekļausies Bostonas spēles stilā un vai viņš varēs ietekmēt spēles iznākumu. Nākamā sezona sola daudz intrigas un emociju, un Bostonas "Celtics" titula aizstāvēšanas sākums noteikti būs notikums sporta kalendārā, kuru nevajadzētu palaist garām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas