Botass: "Pēdējās sezonas kaitējušas manai F1 karjerai"Motoru sports — F1
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Botass: "Pēdējās sezonas kaitējušas manai F1 karjerai"

Botasa vēsture F1

Ne tik senā pagātnē Valteri Botass bija viens no izcilākajiem Formula 1 braucējiem, sacenšoties par uzvarām un pat kļūstot par vicečempionu pāris sezonās. Somu pilots ieguva plašu atzinību par savām spējām uz sacīkšu trases, taču pēdējā laikā viņa karjera ir piedzīvojusi ievērojamus pārdzīvojumus.

Pēdējā sezona un tās sekas

Pašlaik Botass piedzīvo grūtu 2023. gada sezonu, kurā viņš vēl nav izcīnījis nevienu punktu. Šis pārsteidzošais fakts ir radījis daudz jautājumu par viņa nākotni Formula 1. Pēc viņa paša vārdiem, startēšana "Sauber" komandā ir radījusi lielus izaicinājumus un bijusi kaitīga viņa karjerai.

Botasa atklājumi

Intervijā Botass atklāja, ka citu komandu piedāvājumi, kā arī iespējas uzlabot sniegumu, ir palikuši nepiepildīti. Viņš skaidro, ka jaunā komanda nav spējusi nodrošināt nepieciešamo atbalstu un resursus, lai konkurētu ar stiprākajiem. Somu pilots izsaka nožēlu, ka dotais gads nav attaisnojis viņa cerības un mērķus.

Nākotnes perspektīvas

Pēc šīs sezonas Botass būs spiests pārdomāt savas nākotnes iespējas F1 un iespējamos pārejas variantus. Viņš cer uz to, ka nākamais gads atnesīs jaunas iespējas un palīdzēs atgriezties augstākajā līmenī. Līdz tam, viņš turpinās strādāt pie sevis un smagi trenēties, lai uzlabotu savas prasmes un atgrieztos uz uzvaru ceļa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas