• 2024. gada 7. augusts 21:35
  • Delfi
  • 5

Brazīlietes ieslēdza savu "motoru" un bija grūti viņas apturēt, atzīst Latvijas pludmales volejbolistes

Latvijas pludmales volejbolistes Parīzē

Latvijas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova šodien piedzīvoja izteiktu emociju virpuli Parīzes olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā. Pirmo reizi olimpiskajās spēlēs šīs sportistes izcīnīja iespēju izcīnīt medaļu, tomēr ceļš uz godalgotām vietām izrādījās sarežģīts.

Veiksmīgais mača sākums

Pirmajā setā Latvijas duets spēja gūt pārsteidzošu sešu punktu pārsvaru, kas radīja cerības par iespēju iekļūt pusfinālā. Samoilova atzina, ka šāds rezultāts sākumā ļoti motivējis, un meitām izdevās to pārnest uz turpmākiem gājieniem. "Mēs jūtām, ka mums ir labs ritms un tagad bija jānotur panākumu garša," viņa komentēja.

Brazīliete kā grūti apturams "motors"

Tomēr ar laiku brazīlietes izrādījās ārkārtīgi spēcīgas. Samoilova atzina, ka pretinieču spēles stils bija neprognozējams. "Viņas ieslēdza savu 'motoru', un bija grūti tās apturēt," viņa sacīja, piebilstot, ka Brazīlijas spēlētājām bija lieliska fiziskā sagatavotība un izlēmība, kas palīdzēja viņām panākt pārsvaru.

Nākotnes perspektīvas un mācības

Lai gan Latvijas sportistes šoreiz neizcīnīja vietu pusfinālā, viņas ir pilnas apņēmības mācīties no šīs pieredzes. "Šī pieredze ir vērtīga, un mēs plānojam turpināt attīstīt savas prasmes nākamajās sacensībās," sacīja Graudiņa. Ar optimistisku skatījumu uz nākotni viņas turpinās būt Latvijas pludmales volejbola seja, dodoties tuvākajās sacensībās un turpinot attīstīties gan individuāli, gan kā komandai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas