Britu šefpavārs rāda, kāda ir dzīve laukos un gatavo gardus ēdienus
Britu šefpavārs iepazīstina ar lauku dzīvi
Britu šefpavārs Džeimss Martins nesen devās ceļojumā pa Latviju, lai iepazītos ar Latvijas lauku dzīvi un vietējo ēdienu kultūru. Viņš izteicis sajūsmu par Latvijas skaistajiem lauku skatiem un iepazinies ar vietējo lauksaimniecību.Gardu ēdienu gatavošana laukos
Martins dalījies ar saviem sekotājiem sociālajos tīklos par to, kā viņš mācās gatavot vietējos Latvijas ēdienus, izmantojot tikai svaigus produktus no tuvējām lauku saimniecībām. Viņš uzslavējis Latvijas produktu kvalitāti un dažādību.Iedvesma no Latvijas lauku virtuvēm
Britu šefpavārs atzīstams par to, ka Latvijas lauku virtuves un tradicionālie ēdieni ir viņu iedvesmojuši un motivējuši eksperimentēt ar jauniem garšu komponentiem un receptēm savā virtuvē.Iesaistīšanās lauku tūrisma attīstībā
Džeimss Martns aicinājis savus sekotājus iepazīt Latviju un atbalstīt vietējo lauku tūrismu, daloties ar saviem ceļojuma iespaidiem un pieredzēm sociālajos tīklos. Viņš uzsveris Latvijas lauku skaistumu un potenciālu kā populāru tūrisma galamērķi.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit