btsRedakcija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

bts

Jaunākie notikumi saistībā ar BTS

BTS ir nesen saņēmuši izcilu atzinību ar savu jaunāko albumu "Map of the Soul: 7", kas ir viens no populārākajiem albumiem šobrīd pasaulē. Arī viņu pēdējais singls "ON" ir sasniedzis milzīgu panākumu un ir iekļauts daudzu mūzikas topu sarakstos.

Koncertu tūre un pasaules tūres atcelšana

Tomēr, neskatoties uz visām panākumiem, BTS ir nācies izdarīt smagu lēmumu saistībā ar savu plānoto koncertu tūri. Dēļ jaunā koronavīrusa izplatības viņi ir nolēmuši atlikt vai atcelt visas savas koncertu tūres un mājas saimniecības Latvijā un pasaules tūres.

Faniem izraisītās emocijas

Šis lēmums ir izraisījis lielu sašutumu starp faniem, kuri bija gaidījuši šo koncertu ar lielu entuziasmu. Daudziem bija plāni ceļot uz citām valstīm, lai redzētu BTS uzstāšanos, taču tagad viņiem nāksies mainīt savus plānus un plānot jaunus pasākumus.

BTS turpina darbu un sava mūzikas radīšanu

Neskatoties uz koncertu atcelšanu, BTS ir apņēmušies turpināt darbu un priekšnesumus, lai saglabātu saikni ar saviem faniem. Viņi regulāri publicē jaunus dziesmu video klipus un sniedz intervijas par savu jauno albumu. Fani varēs turpināt baudīt BTS mūziku un iedvesmoties no viņu jaunākajiem darbiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas