Bundeslīgas čempioni viesos zaudē punktus pret pastarīšiemFutbols — Vācija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Bundeslīgas čempioni viesos zaudē punktus pret pastarīšiem

Bundeslīgas 6. kārtas pārsteigumi

Sestdien, 5. oktobrī, Vācijas Bundeslīgā notika 6. kārtas spēles, kas sniedza vairākus negaidītus rezultātus. Pašreizējā čempionvienība Leverkūzenes “Bayer” nespēja izcīnīt uzvaru savās mājās, kamēr Dortmundes “Borussia” piedzīvoja sauso zaudējumu viesos.

Leverkūzenes “Bayer” neizšķirts pret pastarīšiem

Leverkūzenes “Bayer”, kas iepriekšējā sezonā izcīnīja Bundeslīgas čempiona titulu, šoreiz atzina neizšķirta garo cenu pret vāju pozīciju ieņemošu komandu. Šä spēlē komandai neizdevās izmantot dažas izdevības un rezultāts palika 1:1. Fanus sarūgtināja nepārliecinošais sniegums, kas liecina par komandas grūtībām atgūt iepriekšējo formu.

Dortmundes “Borussia” saskaras ar zaudējumu

Savukārt Dortmundes “Borussia” piedzīvoja zaudējumu viesos, kas izraisīja lielu satraukumu gan līdzjutēju, gan komandas rindās. Pretinieki, kuri pārliecinoši cīnās turnīra lejasdaļā, spēja apspēlēt Dortmundes slaveno komandu ar rezultātu 2:0, intensīvi izmantojot savas aizsardzības vājās vietas. Šis zaudējums rada jautājumus par “Borussia” spējas saglabāt konkurētspēju un cīnīties par titulu.

Komandas turpinās cīņu par uzvaru

Pēc šīm spēlēm gan Leverkūzenes "Bayer", gan Dortmundes "Borussia" būs jāsaliek lietas pa plauktiem un jāstrādā pie savām kļūdām. Arī turpmākajās kārtās abām komandām būs jācīnās ne tikai ar pretiniekiem, bet arī ar pašu iekšējiem izaicinājumiem, lai nodrošinātu vietu augstākajās turnīra pozīcijās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas