Celitāns sacensībās Zviedrijā tiek pie kārotajiem UCI punktiem; Blūmam 12. vieta Šveicē

Celitāns izcīna punktus Zviedrijā

Latvijas junioru čempions MTB XCO krosā, Kristers Celitāns, nepacietīgi gaidītajā sacensību nedēļā Zviedrijā izcīnīja godpilno devīto vietu UCI C2 kategorijas sacensībās “Hallbyrundan”. Šis panākums ir īpaši nozīmīgs, jo pēc piecu gadu pārtraukuma Kristers Latvijai ir nopelnījis UCI ranga punktus, tādējādi veicinot mūsu valsts kalnu riteņbraukšanas atpazīstamību starptautiskajā arēnā.

Blūms arī gūst pieredzi Šveicē

Tikmēr mūsu vadošais elites kalnu riteņbraucējs Mārtiņš Blūms Šveicē piedalījās “Ökk Bike Revolution” HC kategorijas krosā, kur finišēja 12. vietā. Lai gan rezultāts nav tik augsts kā vēlētos, Mārtiņš turpina demonstrēt izcilas prasmes un spējās, kas ir būtiskas viņa attīstībai un treniņu procesam.

Latvijas riteņbraucēju panākumi starptautiskajā arēnā

Gan Kristers, gan Mārtiņš ir izcili piemēri tam, kā Latvijas sportisti spēj konkurēt starptautiskā līmenī. Viņu veiksmīgās starti liecina par ieguldīto darbu un apņēmību, un cerams, ka šie panākumi iedvesmos arī citus jaunus riteņbraucējus sekot viņu piemēram, kā arī sniegs jaunas iespējas attīstīt kalnu riteņbraukšanu Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas