''Celtics'' zvaigzne Porziņģis pēc traumas laukumā varētu atgriezties decembra vidūBasketbols — NBA — Kristaps Porziņģis
Foto un virsraksts: Sportacentrs

''Celtics'' zvaigzne Porziņģis pēc traumas laukumā varētu atgriezties decembra vidū

Porziņģa atgriešanās cerības

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis izsaka optimismu par savu atgriešanos laukumā pēc pēdas traumas, ko viņš guva šīs sezonas sākumā. Saskaņā ar sporta sarunu šova “eXi” sestās sezonas pirmās epizodes video ierakstu, viens no šova dalībniekiem Žanis Peiners Himalajiem norādīja, ka Porziņģis varētu atgriezties komandas sastāvā ap decembra vidu.

Trauma un tās sekas

Porziņģim, kurš pārcēlās uz Bostonas Celtics, pēdas savainojums ir bijis ne tikai personisks trieciens, bet arī nopietna ietekme uz komandas izredzēm. Viņa prombūtne radījusi bažas par Celtics sniegumu šajā sezonā. Tomēr Pārzina fani un komanda ir pilni cerību, ka Porziņģa atgriešanās varētu būt tieši tas, kas nepieciešams, lai uzlabotu komandas sniegumu.

eXi šovs un komentāri

Žanis Peiners, izsakoties par Porziņģa traumu un nākotni, akcentēja, cik svarīgi ir faniem un līdzejošajiem spēlētājiem uzturēt cerību. Viņš uzsvēra, ka Kristaps būs vēl spēcīgāks un motivētāks, kad atgriezīsies laukumā, pierādot viņa izturību un prasmes.

Perspektīvas un nākotne

Ja Porziņģis tiešām atgriezīsies decembra vidū, tas ne tikai uzlabos Celtics komandas sniegumu, bet arī radīs jaunas cerības latviešu basketbola faniem visā pasaulē. Gatavojoties atgriešanai, Porziņģis strādā pie savas fiziskās formas atjaunošanas, un viņam ir liela motivācija pierādīt, ka viņš ir viena no NBA zvaigznēm. Tādējādi, basketbola pasaule ar nepacietību gaida viņa atgriešanu, lai redzētu, kā Kristaps uzsāks jaunu nodaļu savā karjerā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas