• 2024. gada 16. septembris 14:45
  • NRA
  • 5

Ceļu remontdarbu dēļ šonedēļ lielākie satiksmes ierobežojumi būs Latgalē un Vidzemē

Ceļu remontdarbi Latgalē

Šonedēļ ceļu remontdarbu dēļ ir gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi Latgalē. Saskaņā ar VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) sniegto informāciju, lielākie traucējumi gaidāmi uz reģionālā autoceļa P70, kas atrodas starp Ilūksti un Daugavpili. Remontdarbi plānoti, lai uzlabotu ceļu kvalitāti un nodrošinātu drošāku satiksmi, taču autovadītājiem jābūt gataviem satiksmes sastrēgumiem un laikus jāplāno savi ceļojumi.

Satiksmes ierobežojumi Vidzemē

Arī Vidzemē šonedēļ ir gaidāmi satiksmes ierobežojumi. Galvenie traucējumi skars reģionālo autoceļu P10, kas savieno Kangarus un Tīnūžus. LVC brīdina autovadītājus, ka vietām var būt iespējamas īslaicīgas apstāšanās ceļu remonta darbu dēļ. Ieteicams sekot līdzi ceļu zīmēm un, ja iespējams, izvēlēties alternatīvus maršrutus.

Jaunākā informācija un ieteikumi autovadītājiem

Autovadītāji tiek aicināti sekot līdzi aktuālajai informācijai par ceļu situāciju, kā arī plānot ceļojumus, ņemot vērā iespējamos ierobežojumus. LVC regulāri atjaunina informāciju par remontdarbiem un satiksmes apstākļiem, tāpēc ir vērts apmeklēt viņu mājaslapu vai sekot sociālajiem tīkliem. Droši ceļojiet un ievērojiet ceļa noteikumus!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas