Čempioni izaicinātājiem neko nedāvina, Sokolovam 17+15 uzvarā JēkabpilīBasketbols — Latvijas turnīri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Čempioni izaicinātājiem neko nedāvina, Sokolovam 17+15 uzvarā Jēkabpilī

Sezonas atklāšanas mačs Jēkabpilī

Piektdienas vakarā tika aizvadīta svinīgā sezonas atklāšanas spēle "Aizdevums.lv" Reģionālajā basketbola līgā. Basketbola līdzjutēji bija sapulcējušies Jēkabpilī, kur notika ilgi gaidītā cīņa starp divām spēcīgām komandām - pērn nepārspēto "Madonu" un izaicinājuma metēju "Jēkabpils BA".

Intensīva cīņa laukumā

Šī spēle solīja būt aizraujoša, un tā arī izrādījās. "Madona" parādīja savu dominanci laukumā, izmantojot iepriekšējās sezonas pieredzi. Spēlē tika gūti 87 punkti, kas liecina par komandas uzbrukuma jaudu un stratēģiju. Savukārt "Jēkabpils BA" cīnījās godam, tomēr nespēja izsist savu konkurentu, pieņemot zaudējumu ar 83 punktiem.

Sokolovs izcīna uzvaru ar izcilu sniegumu

Viena no spilgtākajām spēles zvaigznēm bija "Madonas" centrs Sokolovs, kurš statistikā uzrādīja iespaidīgu 17 punktu un 15 bumbu atlekušu sniegumu. Viņa klātbūtne laukumā bija izšķiroša "Madonas" successī, apliecinot, ka čempioni izaicinātājiem kārtīgi neko nedāvina, un katrs punkts tiek izcīnīts ar smagu darbu.

Skatītāju atbalsts un nākotnes prognozes

Jēkabpils zāles bija pilnas ar atbalstītājiem, kas radīja dzīvīgu atmosfēru. Vietējie fani uzskatāmi izrādīja atbalstu, taču viņiem bija jāpiedzīvo vilšanās, ka komanda nespēja uzstādīt uzvaras rezultātu. Ar šādu sniegumu "Madona" noteikti turpinās būt spēcīgs pretinieks sezonā, un "Jēkabpils BA" komandai būs jāspēja mācīties no šīs pieredzes, lai nākotnē spētu gūt panākumus. Nākamās spēles solās būt aizraujošas, un gan līdzjutēji, gan komandas gaida turpmākās sacensības ar nepacietību!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas