
Cepts lasis ar sarkanvīnā un medū gatavotu fenheli
Ingas Grencbergas ikdiena un kulinārijas prieki
Savas intensīvās ikdienas dēļ rakstniece Inga Grencberga arvien biežāk meklē gardas un ātras receptes, kas palīdzētu sagatavot ēdienus ikvakara maltītēm. Dažkārt viņa apvieno savas divas mīlestības – darbu starptautiskā uzņēmumā un literatūru – ar kulināriju, meklējot jaunas idejas, kas piepildītu viņas vakariņas.Brokastis un vakariņu izvēle
Izklausās, ka brokastis Ingas mājās vienmēr ir īpašas, jo tās saņem īpašu rūpību no viņas vīra puses. Savukārt vakariņām Inga ir izveidojusi aptuveni 10 pārbaudītas receptes, kas vienmēr tiek apgūtas un pielāgotas atbilstoši noskaņojumam un sezonai. Taču viņa alkst pēc jauniem izaicinājumiem un meklē iespējas, kā papildināt savu garšas pieredzi.Jaunās receptes un vienkāršais sarkanvīna lasis
Šīs dienas kulinārijas piedzīvojumā kopā ar šefpavāri Inu Poliščenko Inga gaidīja jaunu recepti – ceptu lasi ar sarkanvīnā un medū gatavotu fenheli. Šī recepte solījās būt ne tikai garšīga, bet arī viegli pagatavojama, kas ideāli iederētos viņas vakaru plānā. Šis ēdiens apvieno vienkāršību un izsmalcinātību, ļaujot ikvienam nobaudīt elegantu maltīti mājas apstākļos.Receptes avantūra
Cepeša izstrādājums, kurā savijas sarkanvīna aromāti un saldā medus piegarša no fenheļa, sniedz neaizmirstamu garšas pieredzi. Inga uzskata, ka šī recepte kļūs par vienu no viņas mīļākajām un tiks regulāri iekļauta vakariņu izvēlē. Galu galā, izsmalcināti un vienkārši ēdieni ir tie, kas vislabāk iepriecina un papildina ģimenes vakarus.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit