Cēsu "Lekringam" pamatīgs zaudējums TallināFlorbols — Virslīga sievietēm
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Cēsu "Lekringam" pamatīgs zaudējums Tallinā

Spēle Tallinā: Cēsu "Lekrings" piedzīvo graujošu zaudējumu

Šodien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā risinājās ELVI florbola līgas sievietēm aizraujoša spēle, kurā vietējā komanda "Sparta Tallinn" uzņēma Cēsu "Lekrings". Diemžēl cēsnieces nevarēja paciest konkurenci un piedzīvoja pamatīgu sakāvi ar 3:10.

Spēles gaita un rezultātā izcēlās Jarohoviča

Spēles laikā "Sparta Tallinn" dominēja laukumā, radot milzīgu spiedienu uz pretiniecēm, kas rezultējās augstā rezultātā. Cēsu komandas uzbrukumi tika salauzti pretinieku aizsardzībā, bet tomēr Latvijas florbolistēm izdevās iegūt trīs vārtus. Visrezultatīvākā starp cēsniecēm bija Olīvija Jarohoviča, kura guva divus vārtus un asistēja vienā situācijā, kopumā gūstot 3 (2+1) punktus.

Atskatoties uz cēsu komandas sniegumu

Lai arī "Lekrings" līdz šim bija rādījusi solīgus rezultātus, šī spēle parādīja, ka komandai vēl ir jāstrādā pie koordinācijas un laika saspēles uzlabojumiem. Pēc šī zaudējuma Cēsu komanda noteikti meklēs risinājumus, kā pārvarēt līdzīgus izaicinājumus nākotnē. Sekojošās spēlēs ir būtiski uzlabot sniegumu, lai cīnītos par augstāku vietu līgā.

Nākamie izsisti izaicinājumi

Cēsu "Lekrings" nākamā spēle solās būt izaicinājumu pilna, taču tās mērķis noteikti būs atgūt pašpārliecību un meklēt pirmos punktus no turnīra. Lai to sasniegtu, komandas treneri un spēlētāji apņemas izanalizēt šodienu prezentāciju un noskaņoties uz stingrāku darbu laukumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas