• 2024. gada 5. septembris 16:03
  • TV3
  • 7

Cīņa ar karstumu, smiltīm un akmeņiem – Grieķijā turpināsies WRC rallija sezona

Uz priekšu uz Grieķiju: WRC sezona turpinās

Jau šonedēļ, no 5. līdz 8. septembrim, FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) sezona pārcelsies uz Grieķiju, kur tiks aizvadīts desmitais posms – “EKO Acropolis Rally Greece”. Šis posms sola būt ne tikai izaicinošs, bet arī ļoti aizraujošs, jo kopvērtējuma cīņa paliek arvien saspringtāka.

Smilšu un akmeņu izaicinājumi

Grieķijas ceļi ir pazīstami ar savu prasīgumu, jo tiem raksturīgi ne tikai asu pagriezieni, bet arī smilšainas un akmeņainas virsmas. Šādi apstākļi ir liels izaicinājums rallija braucējiem, kas prasa augstu braukšanas meistarību un precizitāti. Slikti laika apstākļi var vēl vairāk pastiprināt grūtības, tāpēc ekipāžām būs jābūt gatavām visam.

Ekipāžu sastāvs un konkurence

Šajā rallijā startēs kopumā 72 ekipāžas, kas ir ievērojams skaits. Starp tām ir deviņas ar “Rally1” klases automašīnām, kas simbolizē pati modernāko un spēcīgāko tehnoloģiju rallijā. Šī ir lieliska iespēja gan jaunajiem braucējiem, gan pieredzējušajiem profesionāļiem pierādīt sevi grūtos apstākļos un izsisties uz augšu kopvērtējumā.

Skatītāju sajūsma un gaidas

Arī šogad sagaidāms liels skatītāju skaits, jo rallijs ir kļūst par tradicionālu notikumu Grieķijā, piesaistot fanu interesi ne tikai no vietējiem, bet arī starptautiskiem entuziastiem. Šī gada “EKO Acropolis Rally Greece” sola uzvarētāju cīņas un dramatiskas situācijas, kuras noteikti paliks atmiņā visiem sporta faniem.

Secinājums: gatavojamies piedzīvojumiem!

Tā kā WRC sezona turpinās, un Grieķijā tuvojas šis nozīmīgais posms, skatītāji un dalībnieki var gaidīt elpu aizraujošus brīžus. Daudzi uzslavē grieķu ainavas un kultūru, kas padara šo ralliju vēl izteiksmīgāku. Gatavošanās ir sākusies, un šis posms noteikti solās būt viens no spilgtākajiem šajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas