• 2024. gada 5. jūlijs 06:18
  • TV3
  • 14

Cīņā par EURO 2024 pusfinālu dodas četri Eiropas futbola grandi

Ceturtdaļfināla spēles noslēgās ar izlēmīgām cīņām

Piektdien Eiropas futbola čempionātā tika noskaidrotas pirmās divas pusfinālistes, ceturtdaļfinālā spēkojoties Spānijai ar Vāciju un Portugālei ar Franciju. Abas spēles bija ļoti izlēmīgas, kur katras komandas spēlētāji centās visu spēku un prasmju izmantot, lai sasniegtu vēlamo rezultātu.

Eiropas futbola grandi tuvojas EURO 2024 pusfinālam

Pēc emocionālajām ceturtdaļfinalu spēlēm Eiropas futbola top komandas tuvojas pusfināliem. Lai gan favorīti ir cīņā, neviens nevarēs paredzēt, kuras komandas spējas izrādīsies spēcīgākas pusfinālos.

Spānija un Francija uzņemsies vācu un portugāļu izaicinājumu

Spānija un Francija ir divas no četrām Eiropas futbola grandīm, kas kvalificējušās pusfinālam. Pusfinālā abi šīs valsts komandas saskarsies ar Vāciju un Portugāli, kas ir gatavas pārspēt savus pretiniekus un izcīnīt vietu finālā.

Latvijas futbola fani skatīsies uz EURO 2024 pusfinālu ar aizrautību

Latvijas futbola faniem ir liels iemesls laimēt, jo četrām Eiropas futbola grandīm risinot cīņas pusfinālā, aizraujošas un emocionālas spēles ir neizbēgamas. Futbola cienītāji no visas pasaules, tostarp Latvijas, neapšaubāmi skatīsies uz EURO 2024 pusfinālu ar lielu aizrautību un interesēšanos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas