"Cirks" Losandželosā un Lukas MVP - viens jautājums par katru NBA rietumu komanduBasketbols — NBA
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Cirks" Losandželosā un Lukas MVP - viens jautājums par katru NBA rietumu komandu

Jaunā NBA sezona ir klāt

Jaunā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona ir sākusies, un līdz ar to atkal ir laiks aizdomāties par katras komandas iespējamajiem panākumiem. Kā jau katru gadu, šoreiz netrūkst neskaidrību un intrigu, kas liek līdzjutējiem uzdot jautājumus par nākotni. Mēs esam apkopojuši vienu svarīgu jautājumu par katru Rietumu konferences komandu, kas palīdzēs saprast, ko gaidīt šajā sezonā.

Losandželosas "Lakers" - Vai LeBrona Džeimsa un Entonija Deivisa partnerība izturēs spiedienu?

Lakers ir neskaidri pēc iepriekšējās sezonas, kas bez šaubām liek domāt, vai LeBronam un Deivisam izdosies kopā paveikt daudz vairāk. Vai šī būs viņu pēdējā iespēja izcīnīt titulu kopā?

Denveras "Nuggets" - Vai viņi spēs atkārtot pagājušās sezonas veiksmi?

Pērnā gada čempioni Denveras "Nuggets" ir ieguvuši lieliskus papildinājumus. Vai šī komanda spēs saglabāt savu dominējošo pozīciju Rietumu konferencē un atkārtot iepriekšējo panākumu?

Jūtas "Jazz" - Cik tālu var aizsniegties jaunās paaudzes spēlētāji?

Jūtas "Jazz" komandā ir diezgan jauni un talantīgi spēlētāji. Vai viņi spēs izsisties no Rietumu konferences vidus un cīnīties par izslēgšanas spēlēm?

Fīniksas "Suns" - Vai zvaigžņu kombinācija spēs izturēt spiedienu?

Fīniksas "Suns" pavadījuši daudz laika, veidojot savas zvaigžņu kombinācijas. Tomēr vai Deivīds Buks un Kevin Durant spēs iznest komandu pie panākumiem, vai arī viņi izjuks?

Golden Steitas "Warriors" - Vai pieredze šogad atkal uzvarēs?

Pieredze ir nepārvērtējama, un "Warriors" ir bagāta ar to. Bet vai viņu veterāni spēlētāji spēs pārspēt jaunākās un talantīgākās komandas?

Portlendas "Trail Blazers" - Kā diemžēl ekspertu prognozes ietekmēs viņus?

"Trail Blazers" saskaras ar grūtu uzdevumu saglabāt konkurētspēju. Vai komanda spēs atrast jaunus risinājumus vai nīkuļos kā iepriekš?

Oklahomasitijas "Thunder" - Vai jaunie talanti spēs šokēt līgu?

Oklahomasitijas "Thunder" ir komanda, kas pievērš uzmanību jaunajiem talantiem. Vai viņi spēs izsisties no Rietumu konferences apakšgalda un kļūt par pārsteiguma komandu?

Pretinieki no Rietumiem - Nākotnes perspektīvas

Katrā no Rietumu konferences komandām ir savi izaicinājumi un cerības. Pārtraucot līdzšinējās tradīcijas, šī sezona var radīt jaunas zvaigznes un iespējamos titulētos uzvarētājus. Ar nepacietību gaidām, kāds būs atbildes uz šiem jautājumiem, kad sezonas grūtības sāks pieaugt!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas