Dabas muzejā notiks krāšņā un bagātīgā rudens ražas izstāde "Ķirbjaugi un paprika 2024"Pasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 14. oktobris 09:09
  • TV3
  • 10

Dabas muzejā notiks krāšņā un bagātīgā rudens ražas izstāde "Ķirbjaugi un paprika 2024"

Izstādes laiks un vieta

No 16. līdz 20. oktobrim Latvijas Nacionālajā dabas muzejā apmeklētājus priecēs krāšņā un bagātīgā rudens ražas izstāde “Ķirbjaugi un paprika 2024”. Šī izstāde ir lieliska iespēja iepazīt rudens ražas skaistumu un daudzveidību.

Dārzkopības izvēle

Sezonas noslēguma dārzkopības izstādē būs apskatāms plašs klāsts dažādu ķirbjaugu un paprikas šķirņu. Apmeklētāji varēs baudīt gan krāsainos un daudzveidīgos ķirbjus, gan paprikas, kas atspoguļo dārzkopības prasmju un izgudrojumu bagātību.

Vizuālā daudzveidība un garša

Izstāde aicina pievērst uzmanību gan ķirbjaugu un paprikas vizuālajai daudzveidībai, gan to garšas īpašībām. No spilgti oranžiem un dzelteniem ķirbjiem līdz sulīgām un sarkanu papriku šķirnēm – katrs atradums būs īsts mūsu dārzkopības mākslas darbs.

Veselības veicināšana

Ķirbjaugi un paprika ir ne tikai garšīgi, bet arī veselīgi. Izstāde īpaši akcentē šo dārzeņu nozīmi veselības veicināšanā, mudinot apmeklētājus iekļaut tos savā uzturā un izmantot to priekšrocības ikdienas maltītēs.

Aicinu apmeklēt!

Neaizmirstiet apmeklēt “Ķirbjaugi un paprika 2024” izstādi, lai izbaudītu rudens garšas un krāsas, kā arī iegūtu iedvesmu attiecībā uz dārzkopību un veselīgu dzīvesveidu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas