Dabisko skaņu guru Linards Balodis talantu neizmanto ikdienā un neiepriecina draugus ballītēsIr talants!
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 11:20
  • TV3
  • 7

Dabisko skaņu guru Linards Balodis talantu neizmanto ikdienā un neiepriecina draugus ballītēs

Dabisko skaņu mākslinieks Linards Balodis

22 gadus vecais strīmeris un satura veidotājs Linards Balodis ir kļuvis pazīstams ar savu unikālo pieeju mūzikas radīšanai. Viņš ir iemantojis neparastu talantu, spēlējot dabisko skaņu instrumentu, kas viņam ļauj radīt skaņas, kas līdzinās “purkšķiem”. Šīs skaņas ir ne tikai iespaidīgas, bet tās arī atspoguļo viņa radošo pusi, kas Pavada viņu ikdienā.

Talanta neizmantošana ikdienā

Neskatoties uz savu unikālo talantu, Linards atzīst, ka šo prasmi neaizvērš katrā ikdienas situācijā. Sarunā ar portālu tv3.lv viņš atklāj, ka bieži vien neizmanto savas dabiskās skaņu radīšanas iemaņas, lai iepriecinātu draugus ballītēs. Viņš pauž, ka bieži dzīvē ir vieglāk būt "parastam", nekā izcelties ar savu radošumu.

Kas traucē dalīties ar savu talantu?

Linardam šķiet, ka viņš vēl nav atradis īsto brīdi vai platformu, kurā dalīties ar savām spējām. Lai gan viņš iemīlējies šajā mūzikas radīšanas veidā, viņam ir grūti spert soli uz priekšu un parādīt to citiem, kad notiek sociālas aktivitātes. "Dažreiz ir vieglāk paslēpties pūlī, nekā izrādīt, kas tev ir," stāsta Linards.

Nākotnes plāni un ambīcijas

Lai gan tagad viņš varbūt nav pasniedzējs, kas šajās ballītēs piedāvā savas “purkšķu” performances, Linards ir pārliecināts, ka nākotnē viņš vēlas aizsākt projektu, kurā viņš varētu apvienot savu talantu ar mūziku un veidot savus skaņdarbus. Viņš cer, ka drīz atradīs to atbalstu un iedvesmu, lai dalītos ar savu talantu arī plašākā sabiedrībā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas