Degošas elektroinstalācijas dēļ no Stradiņa slimnīcas korpusa nācies evakuēt pacientusNotikumi
Foto un virsraksts: PRESS
  • 2024. gada 8. septembris 11:16
  • PRESS
  • 8

Degošas elektroinstalācijas dēļ no Stradiņa slimnīcas korpusa nācies evakuēt pacientus

Ārkārtas situācija Stradiņa slimnīcā

Sestdienas vakarā Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā radās ārkārtas situācija saistībā ar elektroinstalācijas problēmām. Slimnīcas 25. korpusa 2. stāvā tika pamanīta gruzdēšana, kas izsauca bažas par pacienta drošību un vēlāk noveda pie evakuācijas.

Pacientu evakuācija

Slimnīcas pārstāve Vineta Kļavina informēja aģentūru LETA, ka, ievērojot drošības protokolus, tika nekavējoties organizēta pacientu evakuācija. Ārstniecības personāls rūpīgi un ātri koordinēja pasākumus, lai nodrošinātu, ka visi pacienti tiek droši pārvietoti uz citiem korpusiem.

Reakcija un drošības pasākumi

Slimnīcas vadība uzsvēra, ka, neskatoties uz paniku, situācija tika kontrolēta un vērsta uz pacientu drošību. Tika izsaukti ugunsdzēsēji, kas pienācīgi novērtēja situāciju un norādīja uz iespējamiem riskiem. Slimnīcas infrastruktūra tiks pārbaudīta, lai novērstu līdzīgas situācijas nākotnē.

Secinājumi un tālāka darbība

Šis incidents ir atgādinājums par nepieciešamību regulāri pārbaudīt un uzturēt medicīnisko iestāžu iekārtas, maksimāli izvairoties no potenciāliem draudiem. Paula Stradiņa slimnīca apņēmās veikt papildu pasākumus, lai uzlabotu iekārtu stāvokli un pacientu drošību, nodrošinot, ka šāda situācija neatkārtosies.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas