• 2024. gada 24. jūlijs 13:13
  • Delfi
  • 6

"Delfi" – populārākais ziņu portāls Latvijā, liecina aptauja

Populārākais ziņu portāls Latvijā

Saskaņā ar Valsts kancelejas (VK) pasūtīto sabiedriskās domas aptauju, portāls "Delfi" ir kļuvis par vispopulārāko ziņu avotu Latvijā. Aptauja tika īstenota šā gada jūnijā, un to veica SIA "Rait Custom Research Baltic". Šie dati atklāj iedzīvotāju izvēles un uzskatus par informācijas avotiem aktuālajos sociālajos, ekonomiskajos un politiskajos notikumos.

Covid-19 pandēmija un tās ietekme uz ziņu patēriņu

Pandēmijas laikā plašsaziņas līdzekļu betydība ir ievērojami pieaugusi, un iedzīvotāji ir meklējuši drošus avotus, no kuriem iegūt informāciju. "Delfi" ir spējis pielāgoties šīm izmaiņām, nodrošinot aktuālas ziņas un analīzes, kas ir palīdzējušas lasītājiem neapjukt informācijas plūsmā.

Aptaujas rezultāti

Aptaujā noskaidrojās, ka gandrīz 50% respondentu izvēlas "Delfi" kā savu galveno ziņu portālu. Šis rādītājs atspoguļo portāla plašo sasniedzamību un ticamību, ko iedzīvotāji piešķir tā sniegtajai informācijai.

Kāpēc "Delfi"?

Iemesli, kāpēc "Delfi" ir tik populārs, ir vairāk nekā vienkārši aktuālas ziņas. Portāls piedāvā arī dziļākas analīzes un komentārus par notiekošo, ļaujot lasītājiem iegūt pilnvērtīgāku izpratni par notikumiem. Turklāt "Delfi" ir pielāgojies tehnoloģiskajām tendencēm, piedāvājot mobilās lietotnes un sociālo tīklu integrāciju, kas veicina ziņu pieejamību ikdienā.

Nākotnes izaicinājumi

Lai gan "Delfi" šobrīd ir vadošais ziņu portāls Latvijā, konkurence ir liela. Citas mediju platformas pastāvīgi cenšas uzlabot savus pakalpojumus, un "Delfi" nākotnē būs jāturpina attīstīties un pielāgoties mainīgajām lasītāju prasībām, lai saglabātu savu pārsvaru. Aptauja ilustrē ne tikai "Delfi" sasniegumus, bet arī iedzīvotāju vēlmi uzzināt kvalitatīvu un uzticamu informāciju.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas