Dimitrovs, Frics, Zverevs un Tiafo iesoļo "US Open" 1/4 finālā

ASV Open turpinās Ņujorkā

ASV lielākajā pilsētā Ņujorkā turpinās prestižais "US Open" turnīrs uz cietā seguma. Šis gads solās būt īpaši aizraujošs, jo spēcīgu tenisistu konkurence turpinās pieaugt, un līdzjutēji var baudīt aizrautīgas spēles.

Frics un Dmitrovs sasniedz ceturtdaļfinālu

Svētdien amerikāņu tenisists Teilors Frics un bulgārs Grigors Dmitrovs sasniedza "US Open" ceturtdaļfinālu. Frics demonstrēja pārliecinošu sniegumu, pārspējot savu pretinieku, savukārt Dmitrovs pierādīja savu meistarību, uzvarot nelielas cīņas laikā. Abiem spēlētājiem šī ir liela uzvara, kas ļaus viņiem vēl tuvāk piepildīt savus sapņus par uzvaru prestižajā turnīrā.

Zverevs un Tiafo iekļūst ceturtdaļfinālā

Šonakt ceturtdaļfinālu sasnieguši arī vācietis Aleksandrs Zverevs un amerikānis Frensiss Tiafo. Zverevs, kurš ir viens no turnīra favorītiem, turpināja savu jaudīgo sniegumu, nodrošinot sev vietu nākamajā kārtā. Tiafo, kurš uzsāka savu ceļu uz panākumu jau agrāk, arī parādīja izcilu tenisa prasmi, pierādot, ka ir gatavs sacensties ar labākajiem.

Aizraujoši mači un nākotnes izaicinājumi

Ar četriem izcilajiem spēlētājiem ceturtdaļfinālā "US Open" solās būt neskaitāmi aizraujoši mači. Sapņi par uzvaru kļūst arvien reālāki, un katrs no šiem tenisistiem ir gatavs cīnīties līdz pēdējam punktam. Arī skatītāji var gaidīt spraigas un emocionālas spēles, kas noteiks, kurš no viņiem virzīsies uz finālu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas