Dobelniekiem vēl viens spēcīgs otrais puslaiks un uzvara izbraukuma beigāsHandbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Dobelniekiem vēl viens spēcīgs otrais puslaiks un uzvara izbraukuma beigās

Dobeles "Tenax" spēcīgais sniegums

Dobeles "Tenax" handbolisti turpina demonstrēt savu meistarību Baltijas Handbola līgā, izcīnīdami trešo uzvaru piecās spēlēs. Komanda nedēļas nogalē devās uz Igauniju, kur, sacenšoties ar Mistras vienību, pierādīja savu pārākumu ar rezultātu 32:27.

Otrais puslaiks izšķir uzvaru

Izbraukuma spēlē Dobeles komanda izcēlās ar spēcīgu otro puslaiku, kad ārkārtīgi efektīvi nostiprināja savu pozīciju laukumā. Pirmajā puslaikā cīņa bija saspringta, taču otrajā puslaikā "Tenax" spēlētāji spēja uzlabot savu sniegumu, palielinot pārsvaru un nodrošinot uzvaru.

Būtiski ieguldījumi no spēlētājiem

Dobeles komandas panākums ir rezultāts rūpīga treniņa un labas sadarbības starp spēlētājiem. Daudzi komandas biedri izcēlās ar ievērojamu ieguldījumu, kalpojot gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Šāda izpratne un komandas garīgā spēka stiprināšana ir bijusi izšķiroša šajā sezonā.

Turpmākās perspektīvas

Ar šo uzvaru Dobele "Tenax" nostiprina savu pozīciju Baltijas Handbola līgā un turpina cīnīties par augstāko vietu tabulā. Komanda noteikti cer uz uzvarām arī nākamajās spēlēs, un līdzjutēji gaida, kā Dobeles handbolisti turpinās šajā sacensībā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas