"Dzirnu" dejotāji Agrim Daņiļevičam pat Amerikā sarūpē iespēju pamakšķerēt

Ceļojums pāri okeānam

Dzirnu dejotāju kolektīvs, kurā aktīvi darbojas talantīgs dejotājs Agris Daņiļevičs, nesen atgriezās no īpaša trim nedēļu ceļojuma uz Ameriku. Tas bija notikums, kuru kolektīvs gaidījis ilgu laiku – pirmā reize ASV, kur dejotājiem bija iespēja ne tikai uzstāties, bet arī iepazīt jaunas kultūras un tradīcijas.

Komandas sastāvs un piedzīvojumi

Braucienā devās septiņi puiši un sešas meitenes, tostarp Agrim Daņiļevičam pievienojās dēls Rūdis un meita Emīlija. “Šis ceļojums bija ne tikai profesionāls, bet arī ļoti emocionāls mirklis mūsu ģimenei,” stāsta Agris. Grupa apmeklēja vairākas pilsētas, kur sniedza uzstājumus un dalījās ar Latvijas kultūru, kas ir neatņemama viņu identitātes sastāvdaļa.

Pateicība par lieliskajām iespējām

Dejotājiem izdevās ne tikai izstādīt savas prasmes, bet arī iegūt jaunas pieredzes, tostarp iespēju pamakšķerēt, ko organizēja vietējie draugi no Amerikas. Agris atzīst, ka tas bija īpašs mirklis: “Mēs saņēmām ne tikai draudzību, bet arī iespēju izbaudīt šos mazos piedzīvojumus, kas noteikti bagātināja mūsu ceļojumu.”

Nākotnes plāni un ambīcijas

Agris Daņiļevičs ir apņēmības pilns turpināt attīstīt "Dzirnu" vārdu arī ārpus Latvijas robežām. “Mums ir daudz plānu – nākotnē vēlamies ne tikai uzstāties citās valstīs, bet arī piedalīties dažādos starptautiskos konkursos,” stāsta Agris, uzsverot, cik svarīgi ir saglabāt un popularizēt latviešu kultūru visā pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas