Džokovičs 37. reizi iekļūst "Grand Slam" finālā

Džokovičs atkal izcīna uzvaru Vimbldonas čempionāta otrajā pusfinālā

Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā tuvojas noslēgumam Vimbldonas čempionāts, kas ir viens no slavenākajiem tenisa turnīriem pasaulē. Šajā turnīrā vīriešu otrajā pusfinālā šovakar triumfēja serbs Novaks Džokovičs, kurš ir iekļuvis jau 37. reizi "Grand Slam" finālā.

Džokovičs cīnīsies par savu 20. "Grand Slam" titulu

Novaks Džokovičs ir kļuvis par vienu no visvairāk ievērojamiem un veiksmīgākajiem tenisa spēlētājiem pasaulē, un ar šo uzvaru Vimbldonā viņš ir guvis iespēju cīnīties par savu 20. "Grand Slam" titulu. Ja viņš izcīnīs šo uzvaru, viņš izlīdzināsies ar citiem tenisa leģendām, kā piemēram, Rogeru Federeru un Rafaelu Nadalu, kuriem ir arī pa 20 "Grand Slam" tituliem.

Spānijas tenisa spēlētājs jau sagaida savu oponentu finālā

Finālā Novaks Džokovičam būs jāsaskaras ar Spānijas tenisa spēlētāju, kurš jau ir sagaidījis savu oponentu. Tas solās būt aizraujošs un emocionāls fināls, kurā abiem spēlētājiem būs iespēja apliecināt savas prasmes un gribas uzvarēt. Ar lielu interesi un uzmanību tiks gaidīts šis fināls, kas būs lielisks noslēgums Vimbldonas čempionātam un vienlaicīgi iespēja tenisa līdzjutējiem baudīt augstākā līmeņa tenisa sniegumu uz viena no slavenākajiem tenisa turnīriem pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas