Džokovičs: "Olimpiskā zelta iegūšana ir viens no karjeras spožākajām brīžiem"

Džokoviča uzvara Parīzē

Viens no pasaules visu laiku labākajiem tenisistiem, Novaks Džokovičs, ir karjerā guvis neskaitāmas uzvaras un titulus, taču nesenā intervijā pēc ASV atklāto meistarsacīkšu "US Open" pirmās kārtas spēles viņš atklāja, ka šomēnes iegūtais zelts Olimpisko spēļu turnīrā Parīzē ir bijis viens no viņa visspožākajiem brīžiem. Džokovičs, kurš jau ir cikls olimpiskajā tenisā, lepojas ar saviem panākumiem, kas veido viņa unikālo vārdu sporta vēsturē.

Olimpiskās spēles un Džokoviča mantojums

Džokovičs uzsvēra, ka Olimpiskās spēles vienmēr ir bijušas īpašas. Šī ir platforma, kur sportisti no visas pasaules sacenšas par visaugstākajiem panākumiem, un zelts ir visvērtīgākais apbalvojums. "Es nevaru izteikt vārdiem, cik daudz šis tituls man nozīmē," viņš sacīja. "Tas ir ne tikai fiksētā uzvara, bet arī apliecinājums grūtajam darbam un neatlaidībai."

Emocijas un nākotnes mērķi

Pēc spēles Džokovičs izteica pateicību visiem saviem līdzjutējiem, kas atbalstījuši viņu visos karjeras posmos. "Šīs uzvaras procesā ir bijusi milzīga atbalsta sistēma, kas mani motivējusi neapstāties. Tagad, kad esmu ieguvis zeltu, mans mērķis ir turpināt strādāt un izsisties citu titulu virzienā," sacīja viņš.

Secinājumi un nākotnes iespējas

Novaka Džokoviča nesenās uzvaras viennozīmīgi apliecina viņa statusu ne tikai kā vienam no labākajiem tenisistiem, bet arī kā iedvesmojošam sporta tēlam. Turpmākajos mēnešos mēs varam gaidīt vēl vairāk no šī izcilā sportista, kas turpina spīdēt gan kortā, gan ārpus tā. Olympiskā zelta medaļa noteikti būs spēcīga motivācija viņam smelties jaunus panākumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas