Ēbere/Konstantinova un Fokerots/Auziņš sasniedz U20 EČ ceturtdaļfinālu

Latvija U20 Eiropas čempionātā pludmales volejbolā

Polijas dienvidu pilsētā Mislovicē turpinās U20 Eiropas čempionāts pludmales volejbolā, kur Latvijas jaunie sportisti apliecina savu meistarību un cīnās par augstu vietu turnīrā. Divi spēcīgi Latvijas dueti - Kristians Fokerots/Gustavs Auziņš un Līva Ēbere/Deniela Konstantinova - ir sasnieguši ceturtdaļfinālu, kas ir nozīmīgs panākums jaunajiem sportistiem.

Fokerots/Auziņš - pagājušā gada pasaules čempioni

Kristians Fokerots un Gustavs Auziņš, kuri pērn ieguva U19 pasaules čempionu titulu, turpina demonstrēt augstas kvalitātes spēli un solīgu sniegumu šī gada turnīrā. Viņu pieredze un ievērojamās prasmes atkal ir pierādījušas savu vērtību, veicinot cerības uz augstu sasniegumu šajā čempionātā.

Ēbere/Konstantinova - jaunā talanta apvienojums

Līva Ēbere un Deniela Konstantinova, kura 2024. gadā ieguva bronzas medaļu U22 Eiropas čempionātā, šobrīd parāda apbrīnojamu sniegumu un izturību šīturnīra gaitā. Viņu komandas darbs un saskaņotā spēle ir palīdzējuši tām izsisties līdz ceturtdaļfinālam, apliecinot Latvijas sieviešu pludmales volejbola duetu izaugsmi un potenciālu nākotnē.

Skatieties tiešraidi sestdienā!

Sacensību fani ir aicināti sekot līdzi Latvijas sportistu cīņām ceturtdaļfinālā. Sestdien būs pieejamas tiešraides, kur varēsiet redzēt abu duetu sniegumu un atbalstīt viņus ceļā uz papildus uzvarām. Šis ir brīdis, kad Latvijas sportistiem nepieciešams mūsu atbalsts, tāpēc pārliecinieties, ka neizlaidīsiet šos aizraujošos mirkļus! Mēs ceram, ka mūsu jaunie sportisti spēs sasniegt savus mērķus un iepriecināt visus atbalstītājus!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas