• 2024. gada 23. aprīlis 17:37
  • TV3
  • 14

Eirolīgas klubs “Monaco” izrāda interesi par Latvijas basketbolistu Šmitu

Eirolīgas klubs “Monaco” interese par Latvijas basketbolistu

Francijas basketbola medijs “bebasket.fr” informēja, ka Eirolīgas klubs “Monaco” izrāda interesi par Latvijas basketbola uzbrucēju Rolandu Šmitu. Šis ir liels solis priekšā latviešu basketbola talantam un varētu būt svarīgs lēciens viņa karjerā.

Latvijas basketbola zvaigzne Roland Šmits

Rolands Šmits ir viens no Latvijas populārākajiem basketbola spēlētājiem, kurš spēlējis arī dažādos Eiropas klubos. Viņa talants un sniegums laukumā ir piesaistījis uzmanību no dažādiem klubiem un šoreiz tas ir “Monaco”, kas izrāda interesi par viņa pakalpojumiem.

Nākotne Eiropas basketbolā

Interese no “Monaco” var nozīmēt lielu iespēju Rolandam Šmitam spēlēt Eirolīgā un attīstīt savu spēli vēl augstākā līmenī. Šādi piedāvājumi ir lielisks veids kā uzlabot soļus karjeras attīstībā un iegūt jaunas pieredzes Eiropas basketbolā. Šis ir uzrunājošs saraksts par svarīgo notikumu Latvijas basketbolā ar Rolandu Šmitu un viņa nākotni Eiropas basketbolā. Turpiniet sekojat līdzi jaunumiem, lai uzzinātu vairāk par Šmita pārvietošanos uz “Monaco” un viņa turpmākajiem panākumiem komandā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas