• 2024. gada 16. aprīlis 15:00
  • TVNET
  • 12

Eirovīzijas šīgada mājvieta Malme: garšu piedzīvojumi, arhitektūra un "ABBAWorld" muzejs

Eirovīzijas dziesmu konkursa norises vieta - Malme

Šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursa norises vieta – burvīgā Malme patiesi ir ideāla vieta konkursa norisei. Malme bieži tiek dēvēta par Zviedrijas radošuma centru ar plaukstošu kultūras dzīvi, kur vienkop savijas senatne un mūsdienas.

Garšu piedzīvojumi

Malme ir pārpildīta ar restorāniem un kafejnīcām, kas piedāvā dažādus garšīgus ēdienus un dzērienus. Iesakām izmēģināt tradicionālo zviedru zupu - rūgušpienu, vai arī nobaudīt gardās zviedru gaļas kūkas. Malme ir ideāla vieta, lai izbaudītu ne tikai mūzikas, bet arī ēdienu baudījumus.

Arhitektūra

Malme ir bagāta ar dažādām arhitektūras stilu pieminekļiem, sākot no viduslaiku cietokšņiem līdz modernajām struktūrām. Iesakām apmeklēt Malme pilsētas bibliotēku, kura ir viena no pilsētas arhitektūras ikonām un piedāvā iespēju iepazīties ar zviedru dizaina tradīcijām.

"ABBAWorld" muzejs

Lai gan Eirovīzijas dziesmu konkursā nevarēsim dzirdēt ABBA mūziku, Malme ir māja vienam no populārākajiem grupas ABBA muzejiem - "ABBAWorld". Iespējams iepazīties ar grupas vēsturi, apskatīt viņu kostīmus un pat izmēģināt izskatīties kā ABBA grupas biedri. Šītā ir tikai daļa no brīnišķīgajām iespējām, ko piedāvā Malme, kā Eirovīzijas šīgada dziesmu konkursa mājvieta. Ne tikai muzikālā atmosfēra, bet arī gastronomiskie piedzīvojumi un kultūras bagātība padara Malme par īpašu vietu, kur baudīt ne tikai mūziku, bet arī apkārtējo vidi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TVNET portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas