“Es nezinu, cik ilgi man atlicis”; Eltons Džons domā par nāviSlavenības
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 18:30
  • NRA
  • 7

“Es nezinu, cik ilgi man atlicis”; Eltons Džons domā par nāvi

Eltona Džona atklātība par nāvi

77 gadus vecais britu dziedātājs un komponists Eltons Džons ir atzinis, ka izjūt bailes no nāves. Šādi vārdi ir izskanējuši, kad Džons gan atmesis, gan piekritis sarunām par savu dzīvi un nākotni. Lai gan viņš ir sasniedzis ievērojamus panākumus mūzikā, šādas domas par nāvi skar pat tādus leģendārus māksliniekus kā viņš.

Jaunā dokumentālā filma par Džona dzīvi

Jaunā dokumentālā filma "Eltons Džons: Nekad nav par vēlu", kas pirmo reizi tika demonstrēta BFI Londonas filmu festivālā, piedāvā skatītājiem dziļāku ieskatu viņa dzīvē un karjerā. Filma ne tikai svin Džona muzikālos sasniegumus, bet arī aplūko viņa personīgās cīņas, tostarp pārdomas par vecumu un nākotni. Džons šajā filmā dalās ar savām izjūtām un atmiņām, kas var likt ikvienam padomāt par savu dzīvi.

Refleksijas par dzīvi un nākotni

Eltons Džons, būdams izcils mākslinieks, ir kļuvis par iedvesmas avotu daudziem. Tomēr arī viņš nav pasargāts no dzīves sarežģītības. "Es nezinu, cik ilgi man atlicis," atzina Džons, paužot savas bažas par nākotni. Šis izteikums ir ārstējošs, jo tas liek ikvienam, neatkarīgi no profesijas vai dzīvesveida, apzināties, ka nāve ir neatņemama dzīves sastāvdaļa.

Eltona Džona mantojums

Kaut arī Džons ir domājis par savu mūžību, viņa mūzika un ietekme paliks mūžīgi. Viņa darbi ir iekļauti ikviena mūzikas mīļotāja sirdī, un viņa vārdi turpinās iedvesmot gan esošās, gan nākamās paaudzes. Eltons Džons, ar savu unikālo stilu un personību, noteikti atstās paliekošu mantojumu arī pēc viņa aiziešanas šajā pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas