• 2024. gada 1. oktobris 10:01
  • Delfi
  • 45

"Es sev ļoti nepatiku…" Pludmales volejbolists Finsters negaidīti atrod sevi citā sporta veidā

Riharda Fintera ceļojums no pludmales volejbola uz motociklu sportu

Latvijas pludmales volejbols ir zaudējis vienu no saviem spožākajiem talantiem – Rihardu Finters, kurš lēmis nolikt sportista karjeru malā. Viens no labākajiem Latvijas pludmales volejbolistiem, Finsters ir ne tikai spēlējis augstākajā līmenī, bet arī ieguvis atzinību kā treneris, vadot Latvijas vadošo duetu un attīstot jaunus talantus.

Kā treneris Rihards Finsters spīdējis

Pēc tam, kad Rihards noslēdza aktīvās gaitas sportā, viņš atrada jaunu aicinājumu – trenera lomu. Šajā jomā viņš guva panākumus, saņemot atzinību kā gada labākais treneris. Viņa ieguldījums Latvijas pludmales volejbolā bija ievērojams, tomēr Finsters joprojām izjuta iekšējo sportista pamudinājumu.

Pusmūža krīze un lēmums par motociklu

Pandēmijas laiks bija grūts ne tikai sportistiem, bet visai sabiedrībai. Pārdomājot savu dzīvi un karjeru, Rihards nonāca pie lēmuma – pirkšu motociklu! Šis lēmums tika uztverts ar smaidu, jo sieva izsmejīgi atzīmēja, ka tas gan ir klasisks pusmūža krīzes solis.

Negaidīts sasniegums - "Dinaric Rally" čempions

Tomēr tas izrādījās daudz vairāk nekā vienkārša krīze. Pirms dažām nedēļām Horvātijā Finsters piedalījās starptautiskajā rallijreidā "Dinaric Rally" un sasniedza negaidītu panākumu – viņš tika kronēts par čempionu. Šis sasniegums apliecina, ka Rihards ir veiksmīgi pielāgojies jaunajam sporta veidam un vēl joprojām spēj pārsteigt savus līdzjutējus ar saviem talantiem. Riharda Fintera ceļš parāda, ka nekad nav par vēlu pievērsties jaunām iespējām un izaicinājumiem, un viņa stāsts kalpo kā iedvesma ikvienam, kurš apšauba savas spējas mainīt dzīvi un atrast jaunu aicinājumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas