• 2024. gada 1. jūlijs 18:46
  • Delfi
  • 20

"Euro 2024" astotdaļfināls: Francija – Beļģija. Teksta tiešraide

Tiešraidi skaties šeit

"Euro 2024" astotdaļfināls: Francija – Beļģija

Eiropas futbola čempionāta finālturnīrā jeb "Euro 2024" jūlija pirmajā dienā turpinās astotdaļdfināla cīņas. Vakara pirmajā mačā Diseldorfā tiekas Francijas un Beļģijas valstsvienības.

Favorīti un prognozes

Francija un Beļģija tiek uzskatītas par vienām no spēcīgākajām futbola komandām Eiropā. Gan Francijas komanda, kas pašlaik ir pasaules čempione, gan Beļģijas komanda ar savu zvaigzni Edenu Azāru, ir gatavas cīņai par vietu pusfinālā. Daudzi eksperti un futbola faniem jau izteikuši savas prognozes par šo maču, taču kāda būs gaidāmā rezultāta?

Komandu sagatavošanās un ievērības vērti fakti

Gaidot šo svarīgo cīņu, gan Francijas, gan Beļģijas komandas intensīvi trenējās un strādāja pie savas taktikas. Francijas galvenais treneris Didjē Dešāns un Beļģijas valstsvienības treneris Roberto Martinezs ir rūpīgi izpētījuši pretinieku spēles stilu un meklē veidus, kā pārsteigt pretinieku un gūt panākumus. Iespējams, šajā mačā arī jaunie spēlētāji parādīs savu prasmi un spēju palīdzēt savai komandai.

Teksta tiešraide un pēcmača analīze

Lai noskatītos šo spilgto eurovīzijas astotdaļfināla maču starp Franciju un Beļģiju un iegūtu visjaunāko informāciju un analīzi, sekojiet mūsu teksta tiešraidē. Pēc mača mūsu speciālisti sagatavos detalizētu analīzi par to, kāda bija cīņa uz laukuma, kādi bija vārtu guvumi un kādas izmaiņas varētu paredzēt nākamajā spēlē.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas