• 2024. gada 6. jūlijs 21:50
  • Delfi
  • 47

"Euro 2024" ceturtdaļfināls: Nīderlande – Turcija. Teksta tiešraide

Tiešraidi skaties šeit

"Euro 2024" ceturtdaļfināls: Nīderlande – Turcija

2024. gada Eiropas futbola čempionāta finālturnīra pēdējā ceturtdaļfināla duelī sestdien, 6. jūlijā, Berlīnē tiekas Nīderlandes un Turcijas valstsvienības.

Komandas sagatavojas svarīgajam cīņas

Abas komandas ir pavadījušas intensīvu sagatavošanās posmu, lai būtu gatavas šim svarīgajam ceturtdaļfinālam. Nīderlandes komanda, kas iekļauj daudzus zvaigžņu spēlētājus, parādīja spēcīgu sniegumu iepriekšējos spēļu posmos. Savukārt Turcijas komanda ir pierādījusi, ka spēj konkurēt ar lielākajām Eiropas futbola valstsvienībām.

Mūsu pārraides komentācija

Mūsu zinošais komentātors pārraidīs šo svarīgo ceturtdaļfināla spēli ar dzīvām atjaunojumiem un analīzi no Berlīnes stadiona. Nepalaist garām šo aizraujošo cīņu Nīderlandes un Turcijas starpā, kur abas komandas cīnīsies par vietu pusfinālā.

Prognozes un gaidīšanas

Futbola faniem visā pasaulē ir lielas cerības uz šo ceturtdaļfinālu, jo gan Nīderlande, gan Turcija ir spēcīgas un talantīgas komandas. Prognozēsim, ka šis būs cīņas piesātināts mačs, kurā neviens nevēlas zaudēt. Bet kuram no šiem diviem spēcīgajiem pretiniekiem izdosies gūt uzvaru un iekļūt pusfinālā?


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas