• 2024. gada 5. jūlijs 21:50
  • Delfi
  • 15

"Euro 2024" ceturtdaļfināls: Portugāle – Francija. Teksta tiešraide

Tiešraidi skaties šeit

Ceturtdaļfināla mačs starp Portugāli un Franciju

Eiropas čempionātā futbolā piektdien, 5. jūlijā, ceturtdaļfināla maču Vācijas pilsētā Hamburgā aizvada Portugāle un Francija. Šis ir viens no visuzticamākajiem un interesantākajiem ceturtdaļfināla mačiem, jo abas komandas ir stipras un pēdējos gados ir rādījušas lieliskus rezultātus.

Portugāles un Francijas komandu sagatavošanās

Portugāle ir spēcīga komanda ar pasaules klases spēlētājiem kā Cristiano Ronaldo un Bernardo Silva. Viņu pieredze un talants noteikti dos lielu prieku Portugāles faniem un var sagādāt problēmas pretiniekiem. Francija, no otras puses, ir aktuālā pasaules čempione un ir spējusi saglabāt augsto līmeni pēc šī lielā panākuma. Komandā ir daudz jaunu un enerģisku spēlētāju, kas var sniegt jauninājumus un palielināt komandas jaudu.

Prognozes un zināmi fakti

Lai gan Francija šķiet kā favorīts šajā ceturtdaļfinālā, Portugāle nebūs viegli pārvarāma pretiniece. Šāda mača rezultāts var būt ļoti neparedzams, un futbola faniem noteikti būs interesanti sekot līdzi šim spēles notikumam. Portugāle un Francija ir divas komandas, kas var aizstāvēt savu cīņas garu un rīkoties uzbrukumu laukumā. Tas solīt aizraujošu ceturtdaļfinālu, kas spēs iepriecināt un saistīt futbola faniem visā Eiropā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas