• 2024. gada 10. jūlijs 21:50
  • Delfi
  • 17

"Euro 2024" pusfināls: Nīderlande – Anglija. Teksta tiešraide

Tiešraidi skaties šeit

Eiropas futbola čempionāts 2024

Eiropas čempionātā futbolā piektdien, 10. jūlijā pusfinālā Dortmundē tiekas Nīderlandes un Anglijas izlases. Šis ir ļoti svarīgs mačs, jo uzvarētājs iekļūs finālā, lai cīnītos par vērtīgo trofeju.

Nīderlande

Nīderlandes izlase ir pieredzējusi spēlētāju sastāvs ar daudziem zvaigžņu spēlētājiem. Viņi ir bijušie Eiropas čempioni un vienmēr ir bīstami pretinieki uz laukuma.

Anglija

Anglijas izlase ir arī spēcīga ar jauniem talantiem un pieredzējušiem spēlētājiem. Viņi cīnīsies par iespēju iekļūt finālā un parādīt savu spēku pret Nīderlandi.

Tikšanās Dortmundē

Dortmundes stadions būs pilns ar futbola faniem, kuri gaida aizraujošu spēli starp divām spēcīgām izlasēm. Šis pusfināls noteikti nevienu neatstās vienaldzīgu. Televīzijas tiešraide piedāvās iespēju sekot līdzi notikumiem pat tiem, kuri nevarēs būt stadionā.

Prognozes un gaidas

Šis pusfināls solās būt emocionāls un aizraujošs. Futbola fanu grupas ir sagatavojušas lieliskas atbalsta dziesmas un plakātus savām izlases, lai radītu vēl lielāku atmosfēru. Prognozējot rezultātu ir grūti, jo abas izlasēs ir liels potenciāls uzvarai. Tomēr viens ir skaidrs – šis būs neaizmirstams mačs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas