"Fenerbahce" pēc Vilbekina savainojuma noskatījusi jaunu konkurentu ŽagaramBasketbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Fenerbahce" pēc Vilbekina savainojuma noskatījusi jaunu konkurentu Žagaram

Skotija Vilbekina traumas ietekme uz Fenerbahce

Piektdienas vakarā ULEB Eirolīgas sezonas pirmajā spēlē notikusi traģēdija Stambulas "Fenerbahce" komandai, kad tās saspēles vadītājs Skotijs Vilbekins laukumā smagi savainoja ceļgala krusteniskās saites, kā rezultātā viņa sezona ir beigusies. Vilbekins, kurš ir bijis viens no komandas līderiem, kļūst par zaudējumu ne tikai spēlēs, bet arī psiholoģiskajā aspektā, jo viņš ir bijis svarīga sastāvdaļa "Fenerbahce" panākumos.

Jaunais konkurents Artūra Žagara pozīcijā

Pats Fenerbahce klubs, reaģējot uz Vilbekina savainojumu, jau ir noskatījis potenciālo aizvietotāju. Interesanti, ka komandā šobrīd spēlē arī Latvijas talants Artūrs Žagars, kuram tagad būs jāizcīna lielāka loma laukumā. Žagaram būs jāparāda savas spējas, lai pierādītu, ka viņš spēj aizstāt Vilbekinu un neļaut komandai nonākt krīzes situācijā.

Fenerbahce nākotnes plāni

Arī neskatoties uz Vilbekina traumu, Fenerbahce vadība ir apņēmības pilna atrast risinājumus un turpināt cīnīties par ceļu uz Eirolīgas titulu. Jaunais aizvietotājs, kuru izvēlēsies komandas treneri, varētu ievest jaunu asumu un enerģiju, kas ir nepieciešama, lai cienīgi aizstātu Vilbekina sniegumu. Visiem aciem pievērtiem ir, kā komanda spēs pielāgoties šai situācijai un radīt jaunu stratēģiju.

Žagara iespējas gūt panākumus

Artūram Žagaram tagad paveras lieliskas iespējas parādīt savu talantu un gūt panākumus Fenerbahce. Viņš ir jau pierādījis sevi ar spilgtiem sniegumiem Latvijas izlasē un citās līgās, taču tagad ir laiks demonstrēt savas spējas Eirolīgas augstākajā līmenī. Arī līdzjutēji gaida, kā viņš izmantos šo iespēju, lai nostiprinātu savu pozīciju komandā un kļūtu par svarīgu spēlētāju. Ar lielām cerībām un neizsīkstošu apņēmību Fenerbahce fani sagaida, kā komanda tiks galā ar jauniem izaicinājumiem šīs sezonas noslēgumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas