"Ferrari" piloti ātrākie ASV F1 posma vienīgajā treniņāMotoru sports — F1
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Ferrari" piloti ātrākie ASV F1 posma vienīgajā treniņā

Ferrari dominē treniņos Ostinā

Šajā F1 nedēļas nogalē, kas norisinās Ostinas trasē, noslēgušies vienīgie paredzētie treniņbraucieni. Ātrākos apļa laikus uzrādīja "Ferrari" komandas braucēji, tādējādi uzsverot savu konkurētspēju šī gada ASV Grand Prix posmā. Šī uzvara treniņos sniedz "Ferrari" cerību uz sekmīgiem rezultātiem, tuvojoties sprinta kvalifikācijai.

Izšķirošais brīdis pirms kvalifikācijas

Pirms gaidāmās sprinta kvalifikācijas, kas norisināsies jau šonakt, "Ferrari" piloti pierādījuši, ka viņi ir gatavi cīnīties par vadošajām pozīcijām. Šī ir izšķiroša iespēja komandai izsisties priekšā saviem konkurentiem un nostiprināt savu pozīciju uz starta līnijas.

Komandas snieguma analīze

"Ferrari" komandas ātrums šajā treniņbraucienā liecina par potenciālu, ko viņi varētu izmantot nedēļas nogalē. Arī citu komandu sniegums tika vērtēts, tomēr "Ferrari" spēja izcelties ar savu konsekvento veikumu, kas isina interesi un gaidas par turpmākajiem sacensību posmiem.

Skatītāju gaidas

Ostinas trase, kas ir pazīstama ar savu izaicinošo konfigurāciju un intensīvo atmosfēru, solās būt par lielisku svētku vietu autosportu faniem. Ar "Ferrari" komandu kā jaunajiem favorītiem, skatītāji gaida aizraujošu sacensību, kas varēti izrādīties ļoti dramatiska un pārsteidzoša.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas