Florbolisti Slovākijā tiek galā ar Somijas U23 izlasi

Turnīra sākums Bratislavā

Šodien, Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, tika dots starts Sešu nāciju pārbaudes turnīram florbolā vīriešiem. Šis turnīrs pulcē spēcīgas komandas un sniedz lielisku iespēju valstsvienībām sagatavoties gaidāmajām starptautiskajām sacensībām.

Latvijas izlase pret Somijas U23

Latvijas valstsvienība pirmajā spēlē sacentās ar Somijas U23 izlases kandidātiem. Mačs solījās būt aizraujošs, jo abas komandas ir pazīstamas ar savu agresīvo spēles stilu un vēlmi pierādīt savas prasmes.

Spēles gaita un rezultāts

Spēles gaitā latvieši spēja ātri iekarot iniciatīvu, panākot 3:0 vadību. Tas bija izcils sniegums, kas liecināja par Latvijas izlases sagatavotību un komandas saliedētību. Somijas komanda, neraugoties uz spiedienu, nesabalansēja situāciju un nespēja pietuvoties latviešiem, tādējādi spēle noslēdzās ar Latvijā gūtu uzvaru ar rezultātu 3:2.

Komentāri un nākotnes perspektīvas

Pēc spēles Latvijas izlases treneris izteica gandarījumu par komandas paveikto un norādīja, ka šī uzvara ir liels solis viņu mērķu sasniegšanā. Visas komandas gaida nākamo maču ar nepacietību, apņemoties turpināt gūt panākumus turnīrā un nostiprināt savu pozīciju visā pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas