Forum Cinemas aicina baudīt hokeju un Eirovīziju uz lielā ekrānaHokejs/Kultūrvide
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 10. maijs 16:11
  • Delfi
  • 21

Forum Cinemas aicina baudīt hokeju un Eirovīziju uz lielā ekrāna

"Forum Cinemas" piedāvā izcilu iedvesmu hokeja un mūzikas faniem

Šā gada maijā kinoteātris "Forum Cinemas" ierosina visai sabiedrībai iespēju baudīt divus nozīmīgus notikumus vienā vietā - uz lielā kino ekrāna. Kinoteātris aicina visus interesentus noskatīties Eirovīzijas dziesmu konkursa finālu un 2024. gada Pasaules čempionātu hokeja spēles, tādējādi radot lielisku iespēju atbalstīt Latvijas pārstāvjus abos sacensību notikumos.

Iedvesmojieties no Eirovīzijas mūzikas un pasaules hokeja spēles emocionālajiem brīžiem

Kino ekrāns nodrošinās iespēju baudīt abus notikumus ar paaugstinātu komforta līmeni un lielisku skatu kvalitāti. Tādējādi katrs apmeklētājs varēs piedalīties un iedvesmoties no Eirovīzijas mūzikas šķautņiem un pasaules hokeja spēles emocionālajiem brīžiem, nezaudējot neko no sacensību skarbajiem brīžiem.

Atbalstiet un lepojieties ar Latvijas pārstāvjiem kopā ar "Forum Cinemas"

"Forum Cinemas" aicina visas Latvijas sabiedrības pārstāvjus atbalstīt Latvijas pārstāvjus gan Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, gan pasaules hokeja čempionāta spēlēs. Radot kopīgu aizrautību un lepnumu par mūsu valsts piedalību starptautiskajās sacensībās, mēs varam vienoties kopīgā priekā par mūsu kultūras un sporta sniegumu pasaules skatuves.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas