• 2024. gada 4. jūlijs 11:39
  • TV3
  • 47

Foto: kā pēc uzvaras "Lauku sētā" dzīvo šarmantais jelgavnieks Kaspars

Vairāk foto skaties šeit

Kaspars Gendvils - "Lauku sētas" uzvarētājs

Par TV šova “Lauku sēta” desmitās sezonas uzvarētāju kļuvis 29 gadus vecais Kaspars Gendvils, kurš ir pazīstams arī kā Šarmanto. Pēc uzvaras šajā realitātes šovā, Kaspars Gendvils ir kļuvis par populāru personību Latvijas sabiedrībā.

Dzīvojot šarmantā Latvijas laukos

Nepilnu gadu pēc nofilmēšanās šajā realitātes šovā, Kaspars Gendvils ir atgriezies savā dzimtajā Jelgavas pilsētā. Viņš dzīvo savā mājā, kur strādā un audzē dzīvniekus. Kaspars ir veltījis savu dzīvi lauksaimniecībai, un ir lepns par savu darbu un panākumiem.

Populārs sabiedriskajos tīklos

Kaspars Gendvils ir kļuvis par iemīļotu personību arī sociālajos tīklos, kur viņš dalās ar savu ikdienas dzīvi un lauksaimniecības pieredzi. Viņa pieejamais un sirsnīgais raksturs ir iekarojis daudzu sirdis, un viņa sekotāju skaits turpina pieaugt ik dienu.

Nākotnes plāni

Neskatoties uz uzvaru "Lauku sētā", Kaspars Gendvils turpina strādāt un attīstīt savu saimniecību. Viņš ir apņēmies turpināt radošo darbu un attīstīt savas lauksaimniecības prasmes. Ar savu entuziasmu un dedzību, Kaspars ir parādījis, ka ar darbu un ticību var sasniegt lielus panākumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas