Foto: Latviešu BMX riteņbraucēji Zēbolds un Stūriška aizvada treniņus olimpiskajā trasēRiteņbraukšana/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 29. jūlijs 17:12
  • Delfi
  • 14

Foto: Latviešu BMX riteņbraucēji Zēbolds un Stūriška aizvada treniņus olimpiskajā trasē

Vairāk foto skaties šeit

Latvijas BMX riteņbraucēji trenējas olimpiskajā trasē

Latvijas BMX riteņbraucēji Ernests Zēbolds un Veronika Stūriška svētdien veica treniņus jaunizveidotajā trasē, kas tiks izmantota 2024. gada Parīzes olimpiskajās spēlēs. Šis treniņš ir svarīga sagatavošanās daļa, jo sportisti centās pielāgoties jaunajiem izaicinājumiem, ko sniegs olimpiskā trase.

Treniņi un sagatavošanās olimpiskajām spēlēm

Gan Zēbolds, gan Stūriška izteikuši apņēmību, lai uzlabotu savu sniegumu un uzstādītu personiskos rekordus, gatavojoties olimpiskajam turnīram. Abas sportisti uzsvēra, ka šī trase ir unikāla, taču arī pietiekami izaicinoša, lai liecinātu par viņu prasmes līmeni un fizisko sagatavotību.

Latvijas BMX komandas mērķi

Pirms nākamā gada olimpiskajām spēlēm Latvijas BMX federācija ir noteikusi ambiciozus mērķus. Ideja ir ne tikai kvalificēties, bet arī cīnīties par medaļām. Komandas dalībnieki strādā ne tikai pie fiziskās sagatavošanās, bet arī pie psiholoģiskās noturības, lai spētu tikt galā ar spiedienu un emocionāli izaicinošām situācijām, kas raksturīgas olimpiskām spēlēm.

Gaidas pirms Parīzes

Sportisti un viņu treneri ir optimistiski noskaņoti. Pirms olimpiskajām spēlēm notiks arī vairākas starptautiskās sacensības, kurās Zēbolds un Stūriška plāno izcīnīt augstas vietas, lai gūtu vērtīgu pieredzi un uzlabotu konkurences spējas. Latvijas BMX komanda apzinās, ka, trenējoties šajā trasē, viņi iegūs ne tikai tehniskās prasmes, bet arī labāku izpratni par sevi un savu sniegumu augstākā līmenī. Kā redzams, latviešu BMX riteņbraucēju treniņi ir svarīgs solis ceļā uz olimpiskajiem panākumiem, un mēs ar interesi sekosim viņu progresam un performancēm nākamajās sacensībās!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas