Foto: Latvijā radīti Odrijas Hepbernas iedvesmoti peldkostīmi un pludmales tērpiStils un mode
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 1. jūnijs 09:57
  • TV3
  • 12

Foto: Latvijā radīti Odrijas Hepbernas iedvesmoti peldkostīmi un pludmales tērpi

Vairāk foto skaties šeit

Jauni peldkostīmi un pludmales tērpi radīti Latvijā

Grand Hotel “Kempinski Riga” 30. maijā zīmola “SLOW Beachwear” dizainere Elīna Štobe prezentējusi jaunus peldkostīmus un pludmales tērpus. Limitētās sērijas apģērbi tapuši, iedvesmojoties no izcilās britu aktrises Odrijas Hepbernas (Audrey Hepburn), un tie ir pieejami pārdošanā tikai jūnijā.

Iedvesmojoties no Odrijas Hepbernas

Šie jaunie peldkostīmi un pludmales tērpi ir radīti, iedvesmojoties no slavenās britu aktrises Odrijas Hepbernas elegances un stilīgās personības. Dizainere Elīna Štobe ir apvienojusi Hepbernas ikoniskos tērpus ar pludmales apģērbu elementiem, radot īpašu un unikālu kolekciju.

Limitētās sērijas pieejamas jūnijā

Šie īpašie peldkostīmi un pludmales tērpi ir pieejami pārdošanā tikai šajā mēnesī - jūnijā. Tas nozīmē, ka interesentiem ir iespēja iegādāties šos unikālos un iedvesmojošos apģērbus tikai uz īsu laiku. Tāpēc, ja vēlaties izcelties pludmalē ar stilīgu un ekskluzīvu tērpu, nekavējoties apmeklējiet Grand Hotel “Kempinski Riga”. Ar šo jauno kolekciju Latvijas modes industrija atkal parāda savu radošumu un spēju radīt ko īpašu, iedvesmojoties no ikoniskiem personāžiem un stilīgiem priekšmetiem. Neapšaubāmi, šie peldkostīmi un pludmales tērpi būs lielisks papildinājums jebkurai modes zinātņu mīlošai personai garderobē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas