Foto: Latvijas olimpieši uz kuģa Sēnā

Vairāk foto skaties šeit

Olimpisko spēļu atklāšana Parīzē

Šonakt lietainajā Parīzē norisinājās ilgi gaidītā olimpisko spēļu atklāšanas ceremonija, kas pulcēja dalībniekus no visas pasaules. Šī gada spēles ir īpašas, jo tās atzīmē ne tikai sporta gudrību un izcilību, bet arī vienotību un sadarbību starp valstīm.

Latvijas delegācija uz kuģa Sēnā

Atklāšanas ceremonijā piedalījās arī Latvijas delegācija, kas ar lepnumu pārstāvēja mūsu valsti. Latvijas sportisti un oficiāli pārstāvji sēdēja uz kuģa Sēnā, kas bija daļa no ceremonijas grandiozās noformēšanas. Šī unikālā pieredze noteikti paliks atmiņā kā viens no spilgtākajiem mirkļiem mūsu sporta vēsturē.

Foto momenti no ceremonijas

Pasākuma laikā tika noņemti vairāki brīnišķīgi mirkļi, kuros iecaptureti Latvijas olimpieši un viņu emocijas. Fotogrāfi Romāns Kokšarovs no Latvijas Olimpiskās komitejas un Edijs Pālens no LETA bija klāt pie šī nozīmīgā notikuma, un viņu sniegtie attēli atspoguļo mūsu sportistu apņēmību un sajūsmu.

Noskaties un atbalsti savus favorītus

Aicinām visus sporta līdzjutējus būt aktīviem un atbalstīt savus favorītus, sekojot līdz viņu sniegumam spēlēs. Latvijas komanda ir apņēmības pilna, un mēs ticam, ka šogad viņi mūs iepriecinās ar izcilām sacensībām un rezultātiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas