• 2024. gada 16. septembris 11:27
  • Diena
  • 6

Foto: Liepājas Simfoniskais orķestris atklāj 144. koncertsezonu

Vairāk foto skaties šeit

144. koncertsezonas atklāšana

Liepājas Simfoniskais orķestris, kas ir viens no Latvijas izcilākajiem simfoniskajiem orķestra kolektīviem, sestdien, 14. septembrī, oficiāli atklāja savu 144. koncertsezonu. Šī festivāla sākums notika emocionāli piesātinātā atmosfērā, piesaistot skatītāju interesi un sajūsmu.

Emocionālais koncerts

Koncerts norisinājās uz Lielā dzintara skatuves, kas bija pilna ar klausītājiem, kas ar interesi gaidīja pirmos akordus. Orķestra mākslinieciskā vadība sniedza izcilu sniegumu, kas radīja neaprakstāmas emocijas gan orķestra dalībniekiem, gan apmeklētājiem. Gaismas un skaņas harmonija radīja unikālu pieredzi, kas paliks atmiņā ilgi pēc koncerta beigām.

Skatītāju atsauksmes

Pasākuma laikā auditorija, sajūsmā par sniegumu, ne reizi vien piecēlās kājās, izsaka milzīgu atzinību orķestra mūziķiem. Šādas publikas stāvošās ovācijas apliecināja ne tikai muzikālo kvalitāti, bet arī to, cik ļoti Liepājas Simfoniskais orķestris ir iecienīts savā pilsētā un plašākā mērogā. Klausītāji izteica pateicību par iespēju baudīt tāda līmeņa koncertu un izcilo mūzikas mākslu.

Turpmākie koncerti un plāni

Ar 144. koncertsezonas sākumu Liepājas Simfoniskais orķestris sola daudzus aizraujošus pasākumus nākotnē. Orķestris plāno piedāvāt daudzveidīgu programmu, kas iekļaus gan klasiskās mūzikas šedevrus, gan jaunāko autoru darbus. Klausītāji ir aicināti sekot līdzi orķestra jaunumiem un neizlaist iespēju piedalīties nākamajās koncertos, lai gūtu jaunas muzikālas pieredzes un baudījumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas